11 mei 2022 – Het Leids Goeds Festival

Leids Goeds Festival

Het Leids Goeds Festival viert wetenschappelijke ideeën en innovaties die de wereld een stukje beter maken. Laat je inspireren bij de stands waar verschillende ondernemers hun ideeën presenteren. Geniet met vrienden en familie op ons terras van live muziek en een hapje en drankje. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij BioPartner op het Leiden Bio Science Park.

Nieuwsgierig naar ideeën en innovaties van Leidse wetenschappelijke start-ups en scale-ups? Kom naar het Leids Goeds Festival en maak op een interactieve manier kennis met de initiatieven van diverse ondernemers. Doe mee aan de Pikante Peper Smaak Test van Eyesiu, ontdek hoe een vaccinatie met behulp van een pleister werkt bij de MyLife Technologies stand en maak je eigen ontsmettende handgel op basis van natuurlijke ingrediënten met Reseda Life Science. Er is van alles te doen en te ontdekken. Geniet tot slot op ons terras van een hapje, drankje en fijne live muziek. Het festival is gratis toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Registreer nu

Het Leids Goeds Festival wordt georganiseerd in het kader van Leiden – European City of Science. Het event wordt mogelijk gemaakt door LEH, PLNT en BioPartner.

Share this post