15 februari Life Science Café


Kom op 15 februari bij ons langs voor een hapje en een drankje en ontmoet je collega’s!

Elke derde donderdag van de maand vindt ons Life Science Café plaats in Grand Café De Stal. Tijdens dit evenement komen ondernemers, onderwijs, onderzoek, overheid en de gemeenschap samen, met de focus op Life Science & Health, netwerken en nieuwe verbindingen.

Het is een prachtige mix van mensen die al jaren actief zijn op het Leiden Bio Science Park, individuen uit het Life Science & Health ecosysteem, en een plek waar studenten en jonge starters zich welkom en thuis voelen.

Met korte updates van het Leiden Bio Science Park en korte pitches van startups o.a. Whispp en ExCulture in ons ecosysteem, is er volop gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en oude banden aan te halen. We hopen je hier regelmatig te zien en te inspireren!

Ons volgende Life Science Café wordt gehouden op donderdag 15 februari. Vroege vogels zijn welkom vanaf 16.00 uur en we vragen je om ervoor te zorgen dat je om 16.30 uur binnen bent, zodat we om 17.00 uur met de presentaties kunnen beginnen! Je kunt je inschrijven via onderstaande link.

Geïnteresseerd in pitching? Neem contact met ons op via office@LBSP.nl

Share this post