18-1-2024 Life Science Café, Nieuwjaarseditie


Save the Date en vier een nieuw begin op 18 januari

Doe mee met een speciale nieuwjaarseditie van het Life Sciences Café, een spannende vernieuwing van ons geliefde evenement. Een nieuw jaar met een vernieuwde opzet.

Maandelijkse Meetups in De Stal – Nu van start!

Elke derde donderdag van de maand komen we samen in De Stal. Het is een kans om kennis te delen, te leren van collega’s en waardevolle connecties op te bouwen in een ontspannen en feestelijke sfeer. Elk Life Sciences Café biedt een beknopte update van het LBSP-ecosysteem en zet minstens drie innovatieve startups of initiatieven in de schijnwerpers. Laat je inspireren door hun baanbrekende werk en ideeën door middel van boeiende pitches.

Leg uw innovaties voor – wij luisteren!

Heb je een idee of een startup om te presenteren? We horen graag van je! Stuur je pitchvoorstellen naar office@LBSP.nl en sta op onze komende evenementen in de schijnwerpers.

Een proost op verbinding, ontdekking en innovatie

Deze nieuwjaarsbijeenkomst is niet zomaar een feest – het is het begin van een jaar vol verbindingen, ontdekkingen en baanbrekende innovatie. Maak deel uit van deze vernieuwde Life Sciences Café ervaring en druk je stempel!

Share this post