20 gratis tickets hardloopwedstrijd 29 mei


de OVBSP stelt voor zijn leden 20 gratis startbewijzen beschikbaar voor de TK Challange Bio Science Park Run op 29 mei.
Wilt je in aanmerking komen voor deze tickets? klik dan op deze link (wie het eerst komt, …)

Ren jij mee voor het WAKZ?

de opbrengst van dit benefietevenement komt ten goede van het Willem Alexander Kinderziekenhuis (onderdeel van het LUMC).

Waar rennen wij voor tijdens de TK Challenge Bio Science Parkrun op 29 mei 2022?

Op zondag 29 mei zetten wij ons in voor de kinderen van Het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ).

Om een kind zoveel mogelijk kind te laten zijn in het ziekenhuis, doen wij ons best om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De bijdragen van deze run zal ten goede komen aan een aquarium op de eerste hulp.

Planning | 5 KM

De Bio Science Parkrun zal starten bij TK en finishen bij Hilton Garden Inn. De route zal verspreid worden over het Leiden Bio Science Park. Zoals je ziet eindigen we niet op de start-locatie. We hebben daarom Stadsparkeerplan bereid gevonden om onze deelnemers van Hilton Garden Inn naar TK te brengen. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met de spullen van de deelnemers. We zullen alle spullen meenemen naar Hilton Garden Inn, waar we een ruimte geregeld hebben waar deelnemers hun spullen op kunnen halen.

Voor deelname brengen we € 20,= in rekening. Deze bijdrage zal geheel ten goede komen aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Met deze bijdrage kunnen zij de verbouwing en inrichting van een kindvriendelijk ziekenhuis verder realiseren.

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Startsignaal
  • 16.15 uur Finish met aansluitende borrel

Meld je aan en ga samen met ons de Challenge aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 20 mei

Share this post