Benefiet estafetteloop voor UAF


Houd jij van hardlopen? En heb je weer zin om, samen met je team, deel te nemen aan de Leiden Science Run? Op zaterdag 15 april 2023 organiseren we de Leiden Science Run.

Praktische informatie

De Leiden Science Run is een sponsorloop in estafettevorm. Je rent in een team van vier personen, iedere loper rent 5 km. Het inschrijfgeld (sponsorgeld) bedraagt €25,- per team. Inschrijven hier

De start en finish zijn bij het Snellius (Niels Bohrweg 1, Leiden). De wedstrijd begint om 12.00 uur. Bekijk het parcours over het Leiden Bio Science Park.

Sponsoring

Houd je zelf niet van hardlopen, maar wil jouw bedrijf wel een bijdrage leveren aan deze sponsorloop? Steun dan één van de deelnemende teams met een donatie. Of maak als bedrijf gebruik van een van de sponsormogelijkheden. Wij stellen graag een sponsorpakket op maat samen. Daarbij geldt natuurlijk dat wij blij zijn met iedere bijdrage. Ook kleine(re) bedrijven zijn dus van harte welkom om hun gewenste bijdrage te doen.

De volledige opbrengst (donaties & inschrijfgeld) gaat naar Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het UAF is een stichting die de belangen behartigt van gevluchte studenten en professionals.
De bijdrage van jouw bedrijf is een rechtstreekse donatie aan het UAF.

Share this post