Bètabanenmarkt woensdag 11 mei 2022

Op zoek naar jong talent voor jouw bedrijf?

Jong talent aantrekken

Op zoek naar jong talent voor jouw bedrijf? De Universiteit Leiden zit vol met goed opgeleide studenten. Een stage of baan op het Leiden Bio Science Park sluit vaak perfect aan op hun opleiding. Laat ze kennismaken met jouw bedrijf, dan draag je bij aan hun professionele ontwikkeling en houd je er misschien een excellente collega/ sollicitant aan over.

Studenten en starters

De Bio Science Park Excursie wordt georganiseerd door en voor studenten van de Universiteit Leiden en is speciaal gericht op kennismaking met de bedrijven van het Leiden Bio Science Park. Het doel is om studenten te informeren over (starters-)functies: wat ze inhouden en welke vaardigheden daarvoor nodig zijn. Bedrijven kunnen zich presenteren en in contact komen met studenten die een stage zoeken en/of die binnenkort starten op de arbeidsmarkt. Voornamelijk masterstudenten van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen nemen deel, maar ook bachelor-, hbo- en PhD-studenten zijn welkom.

Programma

De dag bestaat uit een algemene opening gevolgd door een ronde waarin startups een presentatie geven. Vervolgens splitst de excursie op om zo bij verschillende bedrijven langs te kunnen gaan voor een bedrijfsbezoek. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kijk voor meer informatie op Betabanenmarkt.

Meedoen als bedrijf?

Geïnteresseerd om studenten kennis te laten maken met jouw bedrijf? Neem contact op met Paul Zuidgeest via bsp@betabanenmarkt.nl.

Share this post