BHV? Juist nu belangrijk


Een reactie van sommige werkgevers is om tijdens de coronapandemie de opleiding van de BHV, uit te stellen. Immers: veel werknemers werken thuis, toch?

Ook nu blijft het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan je BHV-organisatie. Er zijn óók tijdens de pandemie mogelijk mensen op locatie of op de werkvloer. Zodra er mensen op de werkvloer aanwezig zijn, geldt de Arbowet en moet je zorgen dat je BHV geregeld is. Daar verandert deze epidemie niets aan.

Het kan voorkomen dat collega’s tijdens werktijd onwel worden. Goed opgeleide en competente bhv’ers kunnen adequaat reageren in deze situaties.

“Werkgevers blijven verplicht, ook nu, om de veiligheid op de werkvloer op orde te hebben. Wat de cursussen en examens betreft kunnen deze dus doorgaan binnen de richtlijnen en opgestelde protocollen”

Hoe gaat Huschka Safety Services hiermee om? 

  • Wij bieden nu ook E-Learning in groepsverband aan. Met de BHV E-Learning kunnen cursisten het theoriedeel van de BHV-cursus volgen op hun computer, smarthphone of tablet. Het praktijkgedeelte wat hierop volgt kan incompany of in ons opleidingscentrum worden gevolgd.
  • Wij hebben de nodige maatregelen getroffen om de cursussen ‘coronaproof’ te laten verlopen (zoals kleinere groepen, handschoenen, mondkapjes, 1,5 meter afstand, etc.)
  • De programma’s worden aangepast op Covid-19.

Dus wacht niet te lang met het inplannen van de BHV cursus!

Heeft u vragen over de E-Learning of wilt u de BHV cursus weer zo snel mogelijk inplannen. Dan kunt u contact opnemen via 071 58 93 062 of mailen naar opleidingen@huschka.nl.
Wij helpen u graag om de BHV organisatie weer volledig bijgeschoold te krijgen!

Share this post