Deel je ideeën voor de Life Sciences & Health Week ’24!


Dit jaar bundelt het LBSP de krachten met haar partners voor een vernieuwde Life Sciences & Health (LSH) week! De week vindt plaats van 22 tot 29 juni 2024 op en rond het Leiden Bio Science Park. De week is voor iedereen van 0 tot 100 jaar die wil ontdekken welke baanbrekende ontdekkingen onze gezondheid dagelijks beïnvloeden: van toegang tot exclusieve labs, tot een mobiel psychologielab op wielen tot lezingen over het menselijk lichaam en meer.

Bovendien biedt de week een uitgebreide reeks evenementen voor specifieke doelgroepen: van studenten tot onderzoekers, van jonge professionals en innovators tot beleidsmakers. Of je nu een startup bent of een gevestigde instelling: we nodigen je uit om je krachten met ons te bundelen en gebruik te maken van dit momentum om je publiek te bereiken: bijvoorbeeld door je eigen evenement te organiseren of deel te nemen aan de Leiden Bio Science Park Open Dag!

Neem contact op met Kartika Sidabutar om de mogelijkheden te bespreken en word uitgenodigd voor de partner kickoff in februari!

Share this post