ECL start inloopochtenden voor werkgevers

Expat centre

Het Expat Centre Leiden, of ECL biedt overheidsdiensten, geeft informatie en biedt een netwerk aan internationals die wonen of werken in de Leidse regio. Wij verwijzen internationals door naar partnerbedrijven die relevant zijn voor de internationale gemeenschap.

Het ECL helpt zo internationals en de bedrijven waar ze werken, geeft internationals een sociaal netwerk en helpt alle partijen om hun verblijf in de Leidse regio uiteindelijk succesvol te laten zijn.

Inloopochtenden

Met de status van Europese Stad van de Wetenschap 2022 blijft de reputatie van Leiden als bestemming voor hoogopgeleide internationals stijgen. Om werkgevers van internationals te ondersteunen, zal Expat Centre Leiden beschikbaar zijn voor persoonlijk overleg.

Expat Centre Leiden organiseert elke donderdag van 09:00 tot 12:00 uur een inloopochtend voor werkgevers op het Leiden Bio Science Park. Het ECL is te vinden in het Stadskantoor Leiden, booth 0.22 (LEVEL building), Bargelaan 190, 2333 CW Leiden.
Of op donderdagen van 9.00 – 12.00 in het Expat Centre Leiden Helpdesk for Employers, BioPartner 3, room 3023

Het ECL houdt inloopochtenden op het Bio Science Park, zodat ze persoonlijk beschikbaar zijn voor elk bedrijf dat op zoek is naar een adviesgesprek of informatie over de diensten die het Expat Centre biedt aan internationale werknemers in de Leidse regio.

Share this post