Gepassioneerde wetenschappers voor ‘Vuurvliegen’!


🔬 Ben jij een wetenschapper of onderzoeker binnen de Life Sciences & Health sector met een hart voor onderzoek en een passie om de volgende generatie te inspireren? Dan is hier een unieke kans voor jou!

In samenwerking met Centrum JongerenCommunicatie Chemie (C3) organiseert de Stichting Leiden Bio Science Park tijdens de LSH week eind juni de wetenschapsbattle ‘Vuurvliegen’, speciaal ontworpen om basisschoolkinderen te fascineren met de wonderen van wetenschap. Dit is jouw kans om jouw onderzoek op een boeiende manier te presenteren en een vonk van nieuwsgierigheid bij jonge leerlingen te ontsteken.

Waarom deelnemen?

  • Je deelt je passie en kennis met een jong en enthousiast publiek.
  • Je draagt bij aan de wetenschappelijke ontwikkeling van toekomstige generaties.
  • Je ontvangt professionele coaching en begeleiding van C3 om je wetenschappelijke presentatievaardigheden te optimaliseren.

We zijn op zoek naar wetenschappers en onderzoekers die hun onderzoek in het Nederlands kunnen presenteren en een inspirerende impact willen maken op kinderen. Je onderzoek moet enigszins gerelateerd zijn aan Life Sciences & Health / Biotechnologie Ben jij klaar om je aan te sluiten bij deze spannende reis en deel uit te maken van een memorabele LBSP-editie van ‘Vuurvliegen’? Doe mee en neem voor meer informatie contact op met Sophie van Nieuwkoop svnieuwkoop@c3.nl bij C3.

Praktisch

De volgende editie van Vuurvliegen vindt plaats in de week van 24 t/m 28 juni 2024 in Leiden. Dat is tijdens de LS&H week. Het evenement begint om 12:00 uur en eindigt rond 14:00 uur.

Share this post