Het restaurant van Basalt is weer open voor bezoekers!


Basalt is hét erkende expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatiezorg in de regio. Het doel is om kinderen, jongeren en volwassenen in kracht te laten groeien, zodat zij (weer) in de samenleving kunnen meedoen.

Basalt heeft ook een “speciaal” restaurant aan de Wassenaarseweg 501 in Leiden

Het restaurant is geopend voor alle patiënten van Basalt. Maar ook voor bezoekers. Het restaurant is geopend van 12.45 tot 13.45 uur

Naar aanleiding van alle beperkende corona maatregelen voor de horeca was ook Basalt genoodzaakt om externe bezoekers in het restaurant tijdelijk niet toe te staan. Voorheen kwamen tientallen werknemers van het Bio Science Park naar Basalt om van de lunch gebruik te maken. Gelukkig kan dit weer. U bent van harte welkom tussen 12.45 uur en 13.45 uur (Maandag t/m vrijdag). Tegen betaling kan er een keuze gemaakt worden uit warme en koude gerechten, verse salades, verse soepen en zuivelproducten.

Wij houden ons aan de geldende corona maatregelen, wij vragen u daarom om een geldige QR-code, heeft u die niet dan kunt u een registratieformulier invullen. Daarnaast is het verplicht om binnen het revalidatiecentrum een mondkapje te dragen en verzoeken wij u 1,5 meter afstand te houden.

Heeft u een voorkeur om een lunch af te halen? Wij hebben een ‘Takeaway’ webshop met een aantrekkelijk aanbod van lekkere en 100% recyclebaar verpakte producten. De lunch, fruit en/of drankjes kunnen online besteld worden en zijn af te halen bij de receptie van Basalt De webshop is bereikbaar via deze link:

Als u uw Takeaway bestelling komt ophalen is registratie en een geldige QR-code niet verplicht omdat de bestelling bij de receptie voor u klaar staat en u niet verder in het pand verblijft.

Voor speciale wensen of meer informatie, stuur een mail

Share this post