Heterdaadkracht op het Leiden Bio Science Park


Huschka verzorgt al jaren de collectieve surveillance rondes op het Bio Science Park. Daarnaast voeren zij voor diverse bedrijven ook de alarmopvolging uit.
Steeds meer ondernemingen maken naast een alarmsysteem ook gebruik van camera’s. Deze worden helaas meestal reactief gebruikt. De camerabeelden worden namelijk pas uitgekeken nadat er een incident heeft plaatsgevonden, maar dan ben je eigenlijk altijd te laat.
Huschka heeft hier de ideale oplossing voor, namelijk de camera’s die op een proactieve manier uitkijken!
Hiermee verhoogt u de Heterdaadkracht tijdens een incident.

Heterdaadkracht

Heterdaadkracht betekent dat Huschka vanuit hun Videotoezicht Centrale, na een inbraakmelding, direct met de camerabeelden van het bedrijf meekijken.
Is er sprake van een inbraak? Dan schakelen zij de beelden direct door met Live View naar de politiemeldkamer. Dit is een directe verbinding waardoor de politie meteen kan meekijken tijdens de inbraak. Hierdoor zijn zij direct in het bezit van een signalement en beschikken zij over real-time informatie, waardoor de pakkans bijna sluitend is.
Is er sprake van een calamiteit als brand of waterschade? Dan stuurt Huschka versneld de hulpdiensten en een surveillant aan.
De hulpdienst met zwaailicht staat binnen enkele minuten na verificatie van de camerabeelden op de stoep.

Meer weten?

Stuur een mail naar Monique de Waal van Huschka Beveiliging of bel tijdens kantooruren naar 071-4020401 voor meer informatie.

Share this post