Kun jij de prikkels van op kantoor werken weer aan?

Kun jij de prikkels van op kantoor werken weer aan?

Tijdens de Corona-periode heeft de gemiddelde mens een flinke dreun gekregen. Ook nu de wereld op vele andere manieren onrustig is, krijgen mensen daar in meer of mindere mate, last van. Niet altijd is (meteen) zichtbaar wat dat met iemand en zijn omgeving doet.

Een wijziging in de organisatie kan iemand ook meer uit het lood slaan dan je ziet aankomen. De verhoudingen onderling veranderen als mensen en situaties veranderen. Omdat alles met elkaar verbonden is, is het soms moeilijk je bewust te zijn van mogelijke gevolgen van gebeurtenissen, de signalen bij jezelf of medemens op te pikken en hier tijdig op in te spelen.

Als organisatie heb je er voordeel van dat je niet wordt overvallen door uitval. Dat mensen meebewegen met dat wat in de organisatie, maar ook daarbuiten, in beweging is.

Als persoon heb je er voordeel bij een vinger aan de pols te houden voor dat wat zichtbaar én onzichtbaar is. Niemand wil onbewust grenzen over die niet goed voor hem zijn.

Het vergroten van bewustzijn op het gebied van persoonlijke beleving, interactie met de omgeving, loopbaanperspectieven of ontwikkeling van algemene en specifieke vaardigheden (soft skills), is voor alle betrokkenen een manier om gezond te blijven, te groeien en risico’s op uitval te verkleinen.

Coaching bij Bepper

Bepper heeft een aanbod voor bedrijven en organisaties in het BioSciencepark. Meerdere cliënten die werkzaam zijn in het BioSciencepark hebben hun weg al gevonden naar de ontspannen en prettige praktijk van Bepper in een monumentaal pand in de binnenstad van Leiden.

Bepper biedt een abonnement aan waarbij organisaties tegen een zeer voordelig tarief coach-trajecten kunnen aanbieden aan hun medewerkers.

Een abonnement scheelt niet alleen financieel ten opzicht van ons toch al bescheiden tarief, maar heeft ook vele andere voordelen. Wij kennen de sector goed en weten in welke omstandigheden uw medewerker werkt en wat er in de sector speelt. Een ‘preferred supplier’ betekent ook dat wij voor uw organisatie een paar extra ogen en oren zijn om signalen op te pikken die voor u wellicht onzichtbaar blijven. Een gesprek over mogelijke verbeterpunten is dan ook één van de onderdelen van een abonnement.

U leest meer over dit aanbod op deze webpagina van Bepper Coaching & Training. Ook zonder abonnement zullen de tarieven u wellicht meevallen.

Indien u vragen heeft of kennis wilt maken, dan kunt u contact opnemen met Liesbeth Bouwhuis via mail (info@bepper.eu) of telefoon (+31 6 12 400 150)

Share this post