Kunst op de werkvloer


Uit onderzoek blijkt dat kunst een positieve invloed heeft op de sfeer, zowel thuis, in de openbare ruimte als op het werk. Kunst op het werk is een aanvulling omdat het sfeer geeft aan een ruimte, vooral een entree of receptie is het een positieve toevoeging.

Daarom steunt de ondernemersvereniging initiatieven om meer kunst op het Bio Science Park te krijgen. Dat past ook bij ons streven om zowel een beter werkklimaat op het BSP te bevorderen, als het stimuleren van jonge en startende ondernemers.

Frances Eckhardt is zo’n jonge ondernemer, die kunst produceert, speciaal voor bedrijfsruimtes.

Frances is geboren in 1993 en woont en werkt in Leiden. Zij heeft tekenen en schilderen altijd leuk gevonden. En heeft daar in 2018 haar beroep van gemaakt.

Vanwege haar passie voor interieur styling maakt zij bij voorkeur schilderijen die een eyecatcher in het interieur kunnen zijn. Haar schilderstijl is abstract. Dat kan kleurrijk zijn, maar ook neutraal, vaak met metallic details. Ieder schilderij is uniek en gemaakt met liefde en nauwkeurigheid. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk.

Het is leuk als ondernemers kunstenaars een plek bieden om gezien te worden.

Haar werk is onder andere te zien en te koop in een meubelzaak in Alphen aan de Rijn.

Naast het werk wat beschikbaar is via haar website, levert zij ook maatwerk. Samen met de opdrachtgever bespreekt zij dan de mogelijkheden wat betreft de maat, kleuren, lijsten etc.

Share this post