Laat AI voor je werken


Tijdens een informatief en gezellig bedrijfsbezoek aan Teekens Karstens op 1 december aanstaande, weidt Erwin Haas van Landscape ons in in de wereld van Artificial Intelligence.

Misschien komen de praatjes over AI inmiddels je neus uit (‘wat een hype’). Misschien ben je er nog weinig mee bezig geweest (maar heb je wel het gevoel dat het ‘moet’). Maar is dat terecht?

Afgelopen jaar is “AI & Data Science” benoemd als één van de vijf innovatie-thema’s van het Leiden Bio Science Park. En dat vinden wij wel terecht. Er gaat ontzettend veel data om in de Life en Bio Sciences en veel daarvan wordt nog niet maximaal benut. Zonde!

Maar hoe benut je die potentie dan? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Moet je echt met AI aan de slag of is er andere meerwaarde uit je data te halen? En welke data dan?

Aan de hand van een aantal voorbeelden zal Erwin Haas van Landscape je een inzage geven in de ontwikkelingen en mogelijkheden van het vakgebied. Wat kan jij met jouw (onderzoeks-) data? Moet dat echt met AI? En waar ligt jouw onbenutte potentie?

Meldt je aan voor dit interessante bedrijfsbezoek
1 december 2022
16.00 uur

TK, Vondellaan 51, Leiden

Share this post