Leidens Ontzet: vergroot uw goodwill, netwerk én naamsbekendheid


Leidens Ontzet is een unieke gebeurtenis. Met één van de grootste volksfeesten van Nederland vieren en herdenken we ieder jaar de bevrijding van de stad op 3 oktober 1574. Een levende traditie van bijna 450 jaar!

De organisatie is sinds 1886 in handen van de 3 October Vereeniging. Met activiteiten als minikoraal (met alle basisschoolkinderen), uitdelen van haring & wittebrood en 3 October University (ism Universiteit Leiden), betrekken wij zoveel mogelijk mensen bij het gedachtegoed van vrijheid en verbondenheid. Maar liefst 300 mensen werken hieraan mee, ondersteund door 3.000 enthousiastelingen en 16.700 leden. De bekroning van alle inzet is dat Leidens Ontzet officieel is erkend als Nederlandse erfgoed.

Leidens Ontzet wordt druk bezocht door zo’n 200.000 bezoekers uit Leiden en ommelanden. 3 Oktober kan alleen zo groots gevierd worden dankzij de structurele steun van het bedrijfsleven. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren het Feest der Feesten mede mogelijk maken. In ruil voor uw betrokkenheid biedt de 3 October Vereeniging tal van exclusieve privileges.

  • Het 3 October Gilde. Het Gilde is een groep van ondernemers uit Leiden en omgeving. Ondernemers met een Leids hart. Het Gilde maakt onder andere de Grote Hutspotmaaltijd op 2 oktober mogelijk. Deelnemers aan het Gilde doneren een symbolische bijdrage van 310 (drie tien) euro per jaar. Het Gilde organiseert ook ieder jaar een Haringveiling. De opbrengst hiervan kwam de laatste jaren ten goede aan de viering van Leidens Ontzet in zorginstellingen in en om Leiden.
  • 3 Oktober-partner. U kunt er ook voor kiezen eenmalig te steunen. Dat kan door te adverteren in onze communicatiemiddelen. Een uitgelezen kans voor het vergroten van uw naamsbekendheid! Er zijn pakketten voor exposure in een live-uitzending, in het unieke 3 Oktober-Magazine en in de 3 Oktober-app U bent dan in beeld in heel Leiden en omstreken!

Alle mogelijkheden vindt u op de website van de 3 October Vereeniging: https://3october.nl/steun-ons.

Creatief als de 3 October Vereeniging is met de organisatie van het Feest der Feesten, zo creatief denken zij ook graag met u mee naar welke partnership bij u past. Misschien een combinatie van één en ander, denkt u eerder aan een praalwagen in de Grote Optocht. of heeft u nog een mooier idee? Neemt u dan contact op met René Preenen van de 3 October Vereeniging: renepreenen@3october.nl / 06-51458091

Share this post