Medische producten in Japan ontwikkelen


Het Translational Research Center for Medical Innovation (TRI) van Kobe Biomedical Innovation Cluster (KBIC) wil samenwerken met leden van de Ondernemersvereniging OVSBP in Leiden.
Het TRI is gevestigd op Port Island, Kobe Japan.

TRI is een van de belangrijkste academische onderzoeksorganisaties (ARO’s) in Japan. TRI is sinds 2003 voortdurend bezig met het ondersteunen van R&D voor innovatieve medische technologieën.
TRI maakt deel uit van het KBIC dat bestaat uit 366 bedrijven en organisaties op het gebied van (bio)geneeskunde, geneesmiddelenonderzoek, medische hulpmiddelen, regeneratieve geneeskunde, algemene biowetenschappen en gezondheidszorg.

In samenwerking met verschillende universiteiten en ziekenhuizen in het KBIC ondersteunt TRI startende bedrijven en industrieën bij de ontwikkeling van verschillende stadia van nieuwe therapeutica.
TRI kan alle stadia van de medische ontwikkeling ondersteunen, waaronder fundamenteel onderzoek, preklinische studies, klinische proeven, aanvragen voor nieuwe geneesmiddelen (NDA) en toezicht na het in de handel brengen (PMS).

Als u geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van uw medische producten in Japan, dan ondersteunt TRI u graag!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Ronald Hilhorst via 071-5291448 of TRI via e-mail sodan@fbri.org of bezoek onze website https://advances.tri-kobe.org/.

Share this post