Nieuwe Creatieve ruimte ‘Het Vogelnest’ op Leiden Bio Science Park

Het Vogelnest

Het Vogelnest is een multifunctionele ruimte die huiselijk is ingericht. Met als doel om de bezoekers uit hun kantooromgeving te trekken en te inspireren om creatief aan de slag te gaan. De ruimte is ruim 30m2, flexibel in te delen en beschikt over een keukenblok en toilet, WIFI en een presentatiescherm.

“We willen een plek bieden waar mensen even kunnen ontsnappen aan de kantooromgeving”

— Tessa van Straaten, medeoprichter van Het Vogelnest

Tussen de bomen én de vogels

Het Vogelnest bevindt zich bovenop koffiebar VRIJ en bestaat, net als de begane grond, volledig uit hergebruikte zeecontainers. Door de hoge ligging vergader of brainstorm je er tussen de bomen én de vogels. En wie even een luchtje wil scheppen kan terecht op het aangrenzende dakterras van ruim 30m2.

Een vogelnest bouw je niet zomaar..

De ruimte ontleent zijn naam aan een bijzonder creatief proces: de bouw van een vogelnest. Wie een vogel weleens aan het werk gezien heeft, begrijpt dat daar creativiteit en focus voor nodig is. Een ideale naam dus, wat betreft de oprichters.

“Met Het Vogelnest willen we een ruimte bieden die focus en creativiteit stimuleert”

— Erwin Slierings, medeoprichter van Het Vogelnest

Meer weten?

Het Vogelnest is te huur vanaf €65 per uur en wordt verhuurd in dagdelen. Huur is inclusief filterkoffie, thee en water. Uiteraard kan VRIJ op verzoek jouw brainstormsessie of teamoverleg voorzien van lunch, borrelhapjes en lekkernijen.

Email
Zernikedreef 4
2333 CL, Leiden
Tel. 06 48 77 46 42

Website
Instagram

Share this post