Ondernemersdesk biedt hulp aan ondernemers


Vanaf dinsdag 30 maart biedt de Ondernemersdesk hulp aan ondernemers die het niet redden om hun bedrijf gezond door de coronacrisis heen te helpen. De Ondernemersdesk is, met onze hulp en de overige leden van het Crisisteam Economie, opgericht door de gemeentes Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest.

De Ondernemersdesk gaat ondernemers actief benaderen en samen met hen bespreken welke ondersteuning er nodig is om zo goed mogelijk uit de crisis te komen. Het belteam bestaat uit ZZP’ers uit de regio die zelf ook getroffen zijn door de coronamaatregelen. Samen met ondernemers wordt gekeken welke hulp nodig is en indien nodig melden ze ondernemers aan bij de organisatie die hen verder op weg kan helpen. Ook kunnen ondernemers zelf contact opnemen met de Ondernemersdesk. De hulp is bedoeld voor ondernemers uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Alle ondersteuning wordt gratis aangeboden, waarbij het gaat om:

  • Hulp bij ondernemerschap, zoals ondersteuning bij het ontwikkelen van een nieuw businessmodel;
  • Ondersteuning bij financiën;
  • Ondersteuning bij psychosociale problematiek;
  • Stoppen met ondernemen en begeleiding naar loondienst.

Meer informatie staat op www.leiden.nl/ondernemersdesk. Mochten ondernemers hulp nodig hebben bij de heroriëntatie dan kan men een terugbelverzoek sturen naar ondernemersdesk@leiden.nl. Hierbij vermeldt men de bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. Een medewerker van de Ondernemersdesk neemt vervolgens binnen twee werkdagen contact op. Ook kunnen ondernemers direct contact opnemen met de Ondernemersdesk via telefoonnummer 071 516 7006.

Share this post