OPROEP TOT DEELNAME: SINO-NEDERLANDSE WORKSHOP OVER REGELGEVING EN INVESTERINGEN IN MEDISCHE HULPMIDDELEN


14 Mei 2021 van 09:45 tot 11:15 uur Online

De omvang van de markt voor medische hulpmiddelen in China was 800 miljard RMB (103 miljard EUR) in 2019. Het samengestelde jaarlijkse groeipercentage van de markt bedroeg 13,6% gemiddeld per jaar van 2016 tot 2020, volgens de Planning van de Chinese Medische Apparatuur Industrie (2021-2025) . De Chinese markt en industrie voor medische zorg zullen zich blijven openstellen voor internationale samenwerking, volgens het onlangs vrijgegeven Chinese nationale 14e vijfjarenplan (2021-2025).
Om het Nederlandse LSH bedrijfsleven, en in dit geval met name bedrijven op het gebied van medische technologie/apparaten, beter te ondersteunen, organiseren de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Beijing, het Consulaat-Generaal in Shanghai, samen met het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), een online + offline workshop over Medical Device Regulation and Investment tijdens de China International Medical Equipment Fair (CMEF), die 13 -16 mei in Shanghai wordt gehouden.
De doelgroep bestaat voornamelijk uit Nederlandse life science en health bedrijven (met name medische technologie/device bedrijven), die een zakelijk belang hebben in/met China.

Belangrijke spelers uit de Chinese industrie zullen hun inzichten delen, zowel wat betreft het regelgevend kader in China, als hun zakelijke belangen bij het samenwerken met buitenlandse KMO’s. Tijdens de workshop krijgt u de gelegenheid om niet alleen uw belangen, maar ook uw zorgen en vragen aan de orde te stellen en te bespreken met belangrijke spelers uit de sector en Chinese investeerders.

U wordt van harte uitgenodigd om uw deelname aan deze workshop te registreren (voorlopige agenda bijgevoegd) via de link.
Indien u geïnteresseerd bent in het promoten van uw bedrijf onder Chinese industriële spelers, wordt u verzocht uw bedrijfsprofielen in Engelse versie vóór 12 april, of in Chinese versie vóór 15 april, in te dienen bij de e-mail pek-vws@minbuza.nl. De bedrijfsprofielen die vóór bovengenoemde deadlines worden ontvangen, zullen worden gepromoot via de officiële CMEF-communicatiekanalen.
Als u vragen heeft over de workshop, aarzel dan niet om ons te e-mailen via pek-vws@minbuza.nl.

Share this post