Parijs Challenge voor fitte medewerkers


Nu de meeste medewerkers al langere tijd thuis werken zien wij dat er minder wordt bewogen. Wij beseffen hoe belangrijk het is dat de medewerkers zich fit en gelukkig voelen. Juist nu is sporten ontzettend belangrijk.

Wij willen daarom iedereen motiveren om te blijven bewegen maar ook de interactie tussen collega’s onderling op een actieve manier stimuleren. Collectief bewegen bevordert de werksfeer en sportende werknemers functioneren beter, zijn minder ziek en meer gemotiveerd! Het is dus de hoogste tijd om jouw werknemers aan het bewegen te krijgen.

Om dat extra steuntje in de rug te geven heeft het Marike.life team (zie: Marike.life) een leuke actie ontwikkeld die wij geheel vrijblijvend willen aanbieden aan onze leden.

Parijs Challenge

In de tweede week van maart gaan wij van start met de Parijs Challenge. In teams van 4 personen willen wij fictieve kilometers maken en de afstand afleggen vanaf Marike.life in Oegstgeest naar de Eiffeltoren in Parijs (496 km). Het doel is om het proces van fitter worden virtueel op een leuke manier met elkaar te beleven. Samen maar veilig.

Bent u geïnteresseerd in deze actieve uitdaging voor uw werknemers? Neem dan contact op met challenge@marike.life voor meer informatie.

Share this post