Presenteer je bedrijf aan masterstudenten


14 april van 10.00 – 16.00 uur in het Erasmus MC

De SURE Career Fair wordt georganiseerd door SURE (Student Union of the Research Masters of Erasmus Medical Center), en is een kans voor bedrijven zoals het uwe om in contact te komen met de volgende generatie professionals in het veld.
Het zal plaatsvinden op 14 april 2023, van 10:00-16:00 uur in het Erasmus MC, in Rotterdam.

Het evenement zal naar verwachting een groot aantal studenten, pas afgestudeerden en professionals aantrekken die op zoek zijn naar carrièremogelijkheden in onderzoek en advies met betrekking tot de zes research masters die het EMC aanbiedt: Clinical Research, Genomics and Society, Health Sciences, Infection and Immunity, Molecular Medicine en Neuroscience.

Door deel te nemen aan de carrièrebeurs krijgt uw organisatie de kans om in contact te komen met enkele van de beste en slimste mensen die de arbeidsmarkt betreden. Bovendien kan uw organisatie uw producten en diensten presenteren, netwerken met potentiële kandidaten en informatie verstrekken over uw bedrijfscultuur, missie, waarden en mogelijkheden. U krijgt ook de kans om naamsbekendheid op te bouwen en uw organisatie neer te zetten als leider in uw vakgebied.

Als uw organisatie geïnteresseerd is in deelname aan de SURE Career Fair, laat het dan zo snel mogelijk weten, maar vóór 14 maart.

SURE vraagt een sponsor-bijdrage vanaf 500 EUR om deel te nemen. Dit houdt onder meer in: uw stand, het delen van uw logo en reclame op sociale platforms.

Deelnemen, of meer informatie? Stuur een mail
Facebook
LinkedInInstagram

Share this post