Speciale aanbieding voor OVBSP-leden: ontmoet de toekomst – jouw toekomst – op de Dutch Life Sciences conferentie!


Wilt u kennismaken met de Nederlandse Life Sciences & Health industrie en zakelijke kansen verkennen?

Doe mee met meer dan 350 van onze deelnemers aan de komende 19e editie van het Dutch Life Sciences congres op 7 december in CORPUS Congress Centre op het Leiden Bio Science Park (omgeving Oegstgeest).

SCHAALVERGROTING / DENK GROOT

De Nederlandse Life Sciences & Health industrie omvat op dit moment 3100 R&D Life Sciences bedrijven en 420 biofarmaceutische bedrijven. Samen met 13 universiteiten en 8 universitaire medische centra innoveert de industrie voortdurend op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Hierachter ligt de convergentie van wetenschap en technologie, die leidt tot een nieuw tijdperk van gezondheidszorg en een ongekende groei in innovatie en business. De conferentie toont de nieuwste innovaties en jonge bedrijven die nieuwe bedrijfsstrategieën toepassen om deze innovaties bij de patiënt te brengen.

Onderwerpen sessies

  • Women’s Health: challenges and opportunities
  • Dealmaking for early-stage Life Sciences companies: licensing, valuations and deal structuring concepts and trends
  • Artificial intelligence and the impact on product development and the product Life Cycle
  • Innovation & Regulatory Challenges in Medical Devices
  • Financing life sciences development and growth by M&A, IPO or partnering strategy
  • Cell & Gene therapy: Innovations and business strategies

De Venture Challenge award voor het beste startende bedrijf wordt bekendgemaakt en jonge bedrijven pitchen hun onderneming op het Investors forum.

Bekijk het volledige programma inclusief onze keynote sprekers!

SPECIALE AANBIEDING

Verzeker je NU van een ticket en ontvang 50 EURO KORTING* op het reguliere tarief door bij registratie de code OVBSP50DISCOUNT te gebruiken. Ga direct naar de registratiepagina. Deze code is geldig tot 31 oktober 2023!

Omdat de laatste editie uitverkocht was en we velen van jullie moesten teleurstellen, hebben we de inschrijving nu al geopend. Verzeker je dus van deelname en reserveer nu je ticket!

Share this post