8 maart 2022 – CEO ontbijt in BP5

Startups

Kom in gesprek met enthousiaste starters

Tijdens de Corona-periode heeft de OVBSP de CEO-lunches op zeer beperkte schaal voortgezet. Meestal online en soms hybride. Het bestuur van de OVBSP sprak met een gezelschap van ongeveer 5 CEO’s over verschillende onderwerpen die te maken hadden met gevestigd zijn op het Leiden Bio Science Park.

Deze gesprekken hebben veel opgeleverd. En veel van wat de gesprekken hebben opgeleverd is vertaald in het jaarplan 2022 van de ondernemersvereniging.
Een rode draad uit de gesprekken is dat er behoefte bestaat aan meer interactie tussen de bedrijven onderling.

Leren van elkaar

Daar wil de Ondernemersvereniging wat aan gaan doen. Wij geloven er in dat ontmoetingen tussen CEO’s onderling – of ze nu jaren ervaring hebben, of pas gestart zijn – voor alle betrokkenen veel op kan leveren.
Samen met unlock_ organiseert de OVBSP daarom een CEO ontbijt op 8 maart 2022, om tussen 8.00 en 9.00 uur in de Keet in Biopartner 5.

Daar kunnen CEO’s van de grote(re) bedrijven op het park met CEO’s / oprichters van startende bedrijven samen met een croissantje in gesprek over successen en valkuilen van het starten van een bedrijf.

Inschrijven voor het ontbijt

Stuur een mail met naam, bedrijf en eventuele vraag naar 8maart@ovbsp.nl

Over Biopartner 5

Biopartner 5 heeft als doel om te pionieren in het nog kale gebied en de campusvorming in Oegstgeest verder op gang te brengen. Naast de karakteristieke flexibele laboratorium- en kantoorruimte voor start-ups, worden daarom uitgebreide ondersteunende faciliteiten gecreëerd zoals een restaurant, vergadercentrum, wintertuin en terras. Zo ontstaat een inspirerende werkomgeving waarin de samenwerkende cultuur van het Leiden Bio Science Park centraal staat. Biopartner 5 is ontworpen door bureau PTSA

Share this post