TK Challenge sponsorloop zondag 29 mei 2022


Een van de thema’s van OVBSP in 2022 is het bevorderen van de verbinding tussen onze leden op het Bio Science Park. Om hier op een vitale manier invulling aan te geven is er in samenwerking met de TK Challenge Foundation een nieuw initiatief ontwikkeld: de TK Challenge Bio Science Parkrun. Een laagdrempelige hardlooprun van ongeveer 5 kilometer, die op zondag 29 mei 2022 tijdens de Life Sciences & Health Week wordt gehouden op het Bio Science Park. OVBSP is de trotse sponsorpartner van de Bio Science Parkrun. Tijdens deze unieke run zullen wij ons inzetten voor het Willem Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ), onderdeel van het LUMC.

De route loopt dwars door het park en brengt je langs de meest kenmerkende en toonaangevende bedrijven. Het is ook een leuke en sportieve gelegenheid om je familie of vrienden kennis te laten maken met dit unieke park, met zijn grote diversiteit aan bedrijven.

Op 29 mei 2022 zal in de middag om 15.30 uur het startsignaal klinken en uiteraard zullen we de run feestelijk met elkaar afsluiten!

Enthousiast geworden? Voor contact of een aanmelding kan gemaild worden naar info@tkchallenge.nl 

Share this post