Uitnodiging netwerkevent Ondernemen in 071


Op 18 oktober komt het grootste regionale netwerk van ondernemers uit de 071-regio weer bij elkaar tijdens Ondernemen in 071. Via een afwisselend programma hoor je de laatste ontwikkelingen, word je geïnspireerd en ontmoet je collega ondernemers. Kom 18 oktober, van 16.00 – 19.00 uur, naar PLNT Leiden (inloop vanaf 15.30 uur, aansluitend een netwerkborrel). Kies ook een interessante deelsessie.

Op het programma:

Hoe kun je positieve impact maken?

Wij beoordelen mensen niet op waar zij vandaan komen, maar op waar zij naartoe willen. Geef daarom als werkgever mensen met de juiste motivatie de juiste kansen

Merijn Biesterveld van Motopp

Hoe laat je robotisering voor je werken?

Mark laat zien dat de praktijk van robotisering vooral leren door te doen is. En net als de mobiele telefoon en de elektrische auto, dichterbij dan ooit.

Wie gaat er mee naar Parijs?

Het energiegebruik in gebouwen moet omlaag, in het belang van de ondernemer én de samenleving. Verduurzaming van bedrijven en bedrijfspanden is daarom heel actueel. Maar waar begin je? Wat wil je zelf? Wat moet je van de overheid? Wat kun je zelf? Wanneer is samenwerking zinvol? Welke mogelijkheden zijn er en welke nog niet? En welke subsidies kunnen je helpen?

Share this post