vacature Project Manager Algemeen bij BioPartner

BioPartner 5


Je taken en verantwoordelijkheden bij Biopartner zijn

  • Het zelfstandig oppakken en afronden van projectmatige activiteiten op het gebied van bedrijfsvoering, ICT, HR of beleidsontwikkeling.
  • Het ondersteunen van de Ondernemersvereniging Leiden Bio Science Park op alle terreinen
  • Het ondersteunen van de directeur bij een breed scala aan werkzaamheden.

Dit is jouw profiel

Mensen omschrijven jou als iemand die resultaatgericht is, goed de processen weet te bewaken én initiatief neemt om die te verbeteren. Dat komt omdat je proactief en zelfstandig bent en je problemen constructief en praktisch oplost. Luisteren, communiceren en anticiperen zijn kerncompetenties. Je hebt een HBO achtergrond met een aanpakkersmentaliteit. Kortom een zelfstandige alleskunner met een brede interesse.

Wat breng je mee?

Met je brede kennis en ervaring heb je de senioriteit om met oplossingen te komen, die passen bij de schaal en de situatie van de Biopartner organisatie. Je schakelt even makkelijk tussen een algemeen dilemma en een logistieke vraag als tussen een ICT-uitdaging en een HR-vraagstuk.

Je bent kortom een alleskunner, die vooral heel praktisch is ingesteld. Die het fijn vindt om met een hands-on mentaliteit in een uitvoerende organisatie zaken aan te pakken, maar tegelijkertijd oog heeft voor de meer strategische kanten van de verschillende alternatieven.

Wat bieden wij jou?

  • Een passend salaris van bruto – afhankelijk van ervaring en deskundigheid – tussen de € 40.000 en € 45.000 p.j. bij een voltijds dienstverband.
  • Werktijden in overleg.
  • 24 -40 uur per week
  • Een dienstverband bij BioPartner

Je werkgever Biopartner Leiden

Biopartner is vanaf het begin van het bestaan van het Leiden Bio Science Park betrokken als incubator-organisatie. Biopartner ondersteunt en begeleid startende ondernemers in de Life Sciences & Health sector met huisvesting, een breed servicepakket en nog veel meer. Biopartner is een gezonde en bloeiende organisatie met 18 medewerkers, 5 gebouwen en ruim 80 bedrijven als huurder.

Behalve bovenstaande primaire taak levert Biopartner ook ondersteuning aan de ondernemers-vereniging OVBSP die in 1998 is opgericht en in 2009 zijn huidige naam kreeg. De OVBSP richt zich op: 1) Belangenbehartiger voor bedrijven en instellingen op het Leiden Bio Science Park. 2) HET platform voor netwerken met collega’s. 3) Onafhankelijk van overheid en leveranciers en een structurele gesprekspartner voor overheden en andere relevante fora.

Het bestuur van de OVBSP bestaat uit vertegenwoordigers van leden/bedrijven op het Science Park. Het bestuur vergadert iedere laatste vrijdagochtend van de maand.


Meer informatie

Voor meer informatie over de OVBSP en Biopartner Leiden, kijk op de websites van Biopartner, of van de OVBSP.
Of bel naar Thijs de Kleer 06-45518732.

Solliciteren?

Stuur je motivatie met CV naar Thijs de Kleer

Share this post