Vrijdag 9 juni 2023 TK Challenge Bio Science Parkrun


In samenwerking met het Leidse Bio Science Park is de TK Challenge tot een nieuw initiatief gekomen. Op vrijdagmiddag 9 juni 2023 zal de 2 editie van de TK Challenge Bio Science Parkrun plaatsvinden.

Deze 5 km run start bij TK advocaten notarissen en eindigt bij het Hilton Garden inn.

  • Datum: 9 juni 2023
  • Start: om 16:30 uur klinkt het startschot door burgemeester Henri Lenferink
  • Afstand: Een laagdrempelige run van 5 km
  • Finish: Hilton Garden Inn, met een feestelijke borrel

Het goede doel van deze run is een Qwieck-up voor de uitslaapkamer. Een Qwieck-up is erop gericht om patiënten enerzijds mentaal te activeren, maar anderzijds ook juist te laten ontspannen wanneer de situatie hierom vraagt.

Voor deelname brengen we € 20,00,- in rekening. Deze bijdrage zal geheel ten goede komen aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Met deze bijdrage kunnen zij de verbouwing en inrichting van een kindvriendelijk ziekenhuis verder realiseren.

Voor alle bedrijven op het Bio Science Park is deelname gratis (kies tijdens aanmelding voor partner BSP).

Deze run wordt mede mogelijk gemaakt door OVBSP.

Omdat we niet eindigen op de start-locatie hebben we Stadsparkeerplan bereid gevonden om onze deelnemers van Hilton Garden Inn naar TK te brengen. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met de spullen van de deelnemers. We zullen alle spullen meenemen naar Hilton Garden Inn, waar we een ruimte geregeld hebben waar deelnemers hun spullen op kunnen halen.

Aanmelden of doneren.

Share this post