Werkzaamheden op de Zernikendreef

Werkzaamheden Zernikendreef

Dinsdag 19 april beginnen de werkzaamheden op de rijbaan van de Zernikendreef. Om te zorgen dat de bedrijven en onderwijsgebouwen altijd via één zijde bereikbaar blijven, zijn de werkzaamheden opgesplitst in drie delen.

Bestemmingsverkeer kan afhankelijk van de locatie via de Darwinweg of Einsteinweg rijden. Met de aangrenzende bedrijven in het werkvak, onderhouden we contact over de aanrijdroute.

De tekeningen in de bijlage visualiseren de situatie. De ene tekening is om de verdeling in fasen aan te geven. De tweede tekening geeft weer wat de verkeerssituatie is vanaf 19 april. Wanneer we in een volgende fase aankomen, wordt er weer een nieuwe verkeerstekening gemaakt.

Deze tekeningen zijn vooral bedoelt voor interne communicatie om medewerkers te informeren. Of om leveranciers en klanten te informeren over de route. Buiten komen natuurlijk omleidingsborden te staan, die aangeven dat de Zernikendreef is afgesloten.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met de Omgevingsmanager van BAM Infra, Jolanda Geleijnse.
Per telefoon op nummer +31 6 524 47 425  of per email op LeidenBioSciencePark@bam.com

Share this post