Winter Walhalla – Pesthuis


Kerstplannen nog niet helemaal geregeld? Geen kerststress, het Pesthuis biedt deze winter de uitkomst!

Indoor kerstmarkt

Ontdek van 8 december t/m 15 januari het betoverende Winter Walhalla in het historische Pesthuis in Leiden. Laat je betoveren op de sfeervolle indoor kerstmarkt, waar men zelf het perfecte kerstpakket kan samenstellen met producten van onder andere lokale ondernemers. Geniet van warme drankjes en winterse lekkernijen op het grote winterterras in ruime tipi tenten met knusse vuurplaatsen, perfect voor sfeervolle borrels. Daag je collega’s uit voor een winterse activiteit. En voor een echt knalfeest biedt de après-ski zaal de ideale setting. Wacht niet te lang en neem alvast een kijkje op www.winterwalhallaleiden.nl.

Ontdek deze winter met al je collega’s het betoverende Winter Walhalla in het historische Pesthuis in Leiden. Van 8 december tot 15 januari verandert deze bijzondere locatie in dé plek om de koude dagen warm en gezellig door te brengen. Verwen werknemers met een speciaal kerstpakket, sluit het jaar feestelijk af met een kerstborrel of start juist het nieuwe jaar in stijl.

Alles onder één dak

Laat je betoveren op de sfeervolle indoor kerstmarkt, waar men zelf het perfecte kerstpakket kan samenstellen met producten van onder andere lokale ondernemers. Geniet van warme drankjes en winterse lekkernijen op het grote winterterras in ruime tipi tenten met knusse vuurplaatsen, perfect voor sfeervolle borrels. Daag je collega’s uit voor een winterse activiteit. En voor een echt knalfeest biedt de après-ski zaal de ideale setting.  

Reserveren

Reserveer snel jullie dagdeel en locatie, want vol=vol! 
Of je nu een klein of groot bedrijf bent, Winter Walhalla biedt de mogelijkheid om een intieme plek te creëren naar ieders wens. Wacht echter niet te lang, want de capaciteit is beperkt en dit is de laatste kans om dit te ervaren op deze unieke locatie! Meer informatie is te vinden via www.winterwalhallaleiden.nl

Share this post