Wordt fellow bij de Termeer Stichting


Nederland en Massachusetts hebben onlangs een samenwerking, Program of Cooperation, ondertekend waarin zij hun wensen uitspreken en bevestigen om de life sciences ecosystemen in Nederland en Massachusetts verder te versterken. Eén van de activiteiten die onderdeel is van deze samenwerking is de Henri Termeer Transatlantic Connections Award welke voor alweer de derde keer gerealiseerd wordt door The Termeer Foundation en Health~Holland.

Er wordt één opkomende biotech/life sciences ondernemer als awardee in Nederland en één awardee in Massachusetts geselecteerd die het potentieel hebben om de trans-Atlantische samenwerking tussen beide de life science regio’s te versterken. Vorige awardees zijn Kasper Roet, CEO en co-founder van QurAlis Corporation, Koenraad Wiedhaup, CEO en founder van Leyden Labs, Eline van Beest, CEO van Hybridize Therapeutics en Joshua Cohen en Justin Klee, co-Founders en co-CEOs van Amylyx Pharmaceuticals.

Awardees ontvangen de fellowship-status binnen The Termeer Foundation. Termeer Fellows worden lid van het Termeer-netwerk, een steeds groter wordende groep opkomende en gevestigde zorgvernieuwers. Het netwerk omvat deelnemers aan belangrijke programma’s, evenals mentoren, bestuursleden, adviseurs en vele partners uit de industrie en de academische wereld. The Termeer Foundation organiseert en faciliteert verschillende activiteiten waarop leden van het netwerk met elkaar in contact kunnen komen. Kernactiviteiten van het Fellows-programma zijn mentorschap, netwerkopbouw en professionele ontwikkeling.

Ondernemers kunnen zich tussen 14 november 2022 en 6 januari 2023 aanmelden om kans te maken op de Termeer Award. Meer informatie en de registratielink vind je hier!

Share this post