Bedrijfshulpverlening


Werkgevers zijn wettelijk verplicht om veiligheidsmaatregelen te implementeren voor het geval dat zich een calamiteit voordoet, zoals een ongeluk of brand.
Een bedrijf moet in staat te zijn om eerste hulp bij ongelukken (EHBO) te bieden, brand te blussen en evacuaties uit te voeren. Deze taken moeten heel erg serieus genomen worden.
Daarom is na een zorgvuldig selectieproces een overeenkomst gesloten met een opleidings- en trainingsbedrijf die zowel standaard als maatwerktrainingen en opleidingen verzorgt voor bedrijfshulpverlening tegen een zeer concurrerend tarief.

Bedrijfshulpverlening cursussen

Een veilige werkomgeving is belangrijk. En om dit te bereiken, is het van essentieel belang dat uw BHV-medewerkers goed geoefend en getraind zijn.
De OV BSP heeft daarom het initiatief genomen om een tender uit te schrijven met als oogmerk een aanbieder te vinden voor goede en betaalbare BHV trainingen.

Een werkgroep van BHV medewerkers van een aantal van de meer toonaangevende bedrijven van het Leiden Bio Science Park heeft de wensen en eisen voor de tender op papier gezet. Op grond van de kwaliteit-prijsverhouding, en de trainingsomgeving van het is de keuze gevallen op Medi-Select.

Om de overeenkomst in te zien, clickt u hier en voor een overzicht van de prijzen hier.
De prijzen zijn inclusief het trainingsmateriaal, de examens en de NIBHV certificering, alsmede een lunch op de training locatie van Medi-Select.

Administratieve ondersteuning

Medi-Select ondersteunt de volledige cursus administratie: bij voorbeeld, Medi-Select bewaakt dat de certificaten niet verlopen en neemt de nodige administratieve stappen.

De opleidingen contactpersoon ontvangt zijn eigen login op het cursus administratiesysteem, waardoor deze in staat is om de voortgang van de cursisten te volgen.
Eens per jaar maakt Medi-Select een afspraak met de contactpersonen van de deelnemende bedrijven om het afgelopen jaar te evalueren en om suggesties en afspraken te maken voor het komende jaar.

Registratie

Registratie voor een cursus is mogelijk door een e-mail te sturen aan info@mediselect.nl of via de website https://www.medi-select.nl.
Over Medi-Select Bedrijfshulpverlening B.V.

De professionele trainingslocaties van Medi-Select bevinden zich in Haarlem en Alphen aan den Rijn. Het spreekt voor zich dat in-house cursussen ook mogelijk zijn, of op een geschikte locatie op het Leiden Bio Science Park terrein. Medi-Select beschikt ook over een mobiele unit die ingezet kan worden voor trainingen. Gezamenlijke traingssessies met uw medewerkers en die van andere bedrijven van het park behoren ook tot de mogelijkheden.

Medi-Select staat altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven en gaat daar graag het gesprek met u over aan. Ga voor algemene informatie en voor meer specifieke informatie over trainingsmogelijkheden naar de site van Medi-Select.
Meer informatie

Peppino Roest (Managing Director)
E: gcroest@medi-select.nl
T: 023-7114072

Margreet van Dongen (Teamleader)
E: Mhvandongen@medi-select.nl
T: 023-7114075

Kijk ook op veiligheidsinstituut.nl

Share this post