Gezondheidszorg die ook gezond is voor de portemonnee


Twee gerenommeerde ziektekostenverzekeraars bieden medewerkers van het Leiden Bio Science Park een aantrekkelijke gezondheidszorg verzekering, met een collectieve korting voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Iedere medewerker van een organisatie die lid is van de OVBSP kan van dit aanbod gebruik maken.

Zilveren Kruis

Kies de ziektekostenverzekering die het beste bij u past

Wij vinden gezondheid belangrijk. En om dit te onderstrepen, willen we u helpen bij het maken van de beste keuzes voor je gezondheid. De Ondernemersvereniging en Zilveren Kruis hebben een uitstekende overeenkomst voor een ziektekostenverzekering opgesteld, die ons in staat stelt om u en uw gezinsleden te voorzien van eersteklas opties ziektekostenverzekering die op maat gemaakt zijn voor uw persoonlijke situatie.

Bereken uw premie en schrijf u in

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Kies de ziektekosten verzekering en aanvullende dekking via Zilveren Kruis online op  https://www.zk.nl/ovbsp en het systeem berekent uw discount premie. U kan meteen inschrijven voor uw persoonlijke ziektekostenverzekering.

Nieuwe medewerker?

Bent u een nieuwe medewerker en bent u nog collectief verzekerd bij een andere verzekeringsmaatschappij? In dat geval kan u overstappen naar Zilveren Kruis gedurende het jaar, voordat uw huidige contract afloopt.
Opmerking:  dit moet binnen 30 dagen na de beëindiging van uw arbeidsovereenkomst bij uw vorige werkgever worden geregeld. Uw verzekering start dan op de eerste dag van de maand volgend op uw inschrijving.

Bent u al klant bij Zilveren Kruis?

U wordt omgezet naar uw werkgevers collectieve verzekering op de eerst werkdag. Uw ziektekostenverzekering gaat in op de eerste dag van de maand volgend op uw inschrijving.

Bent u particulier verzekerd bij een andere maatschappij?

Wanneer u niet deelneemt aan een collectieve ziektekosten verzekering bent u particulier verzekerd. In dat geval komt u uitsluitend in aanmerking voor de aangeboden collectieve verzekering met de bijbehorende voordelen, vanaf 1 januari van het komende jaar.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Schrijf u in bij Zilveren Kruis binnen 30 dagen voor de afloop van uw huidige betrekking en Zilveren Kruis regelt de overstap van uw huidige ziektekostenverzekering.

Bezoek zk.nl/ovbsp

Meer informatie

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur op telefoon (071) 751 00 25 of via chat of email op zk.nl/contact.

Bezoek zk.nl

Zorg en Zekerheid

Dank zij de overeenkomst tussen de Ondernemersvereniging en Zorg en Zekerheid, is het mogelijk voor leden van de ondernemersvereniging om deel te nemen aan een collectieve ziektekosten verzekering voor de medewerkers.

Z&Z is goed vertegenwoordigd in de Randstad en het Groene Hart. Hierdoor kennen zij vanuit de eerste hand de gezondheidsvoorzieningen en bedrijven in en rond leiden. De dienstverlening is persoonlijk, toegewijd en betrokken.

Z&Z gelooft dat medewerkers langer meegaan, wanneer zij gezonder, gelukkiger en energieker zijn. Daarom hebben zij de 7 work hacks ontwikkeld. Work hacks zijn handige tips die zorgen dat de werkdag prettiger, gezonder en productiever wordt. Eenvoudige stappen met een grote impact. Kijk op workhacks.nl en deel deze met uw collega’s.

Het collectiviteitsnummer van de OV BSP is 14582.

Ga naar zorgenzekerheid.nl
Meer informatie

E: zakelijkemarkt@zorgenzekerheid.nl
T: (071) 5 825 377

Bezoek zorgenzekerheid.nlZakelijk.htm

Share this post